Szűrés lista

HTML

Napozó - Szakítshabírsz OFF blog

Gyerekek, ide lehet írni az OFF kommenteket! A poszt tetején lévő kicsi ablakban elolvashatod az eredeti szakítós posztot. Ha OFF-olni akarsz, ide írd a kommented. Ha ON akarsz lenni, írd a kicsi ablakba.

lottyettluvnya által készített osztott képernyős megoldást itt találjátok: http://szakitos.freehostia.com/list.php

Friss topikok

Ha csókolózol, ne egyél gyrost

2008.06.12. 13:47 Brúnó_

Napi betevő:
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

1003 komment

Címkék: off

A bejegyzés trackback címe:

https://szakitsoff.blog.hu/api/trackback/id/tr29516445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.06.13. 00:43:17

PM
neeeeeeeem
nem szabad gázolni....
:D:D:D:D

PManci (törölt) 2008.06.13. 00:43:24

Kami
Emlekszem, hogy kozvetitettel. Majd visszanezem. :))

kaméleon 2008.06.13. 00:44:13

"A vonzás törvényének alapja a hasonló hasonlót vonz elve. Természetesen ilyenkor a gondolatok szintjéről beszélünk.

A vonzás törvénye tehát azt mondja, hogy hasonló hasonlót vonz, vagyis ha valamire gondolsz, azzal más, hasonló gondolatokat is bevonzol. Nézzünk most még egy pár példát, hogy miként is jelenhet meg ez a törvény az életedben!

Előfordult-e már veled, hogy valami kellemetlenre gondoltál, és azt vetted észre, hogy minél tovább összpontosítasz rá, annál rosszabb lesz? Ennek az az oka, hogy ha kitartasz egy gondolat mellett, a vonzás törvényének értelmében más, hasonló képek is rád találnak. Rövid időn belül sok kellemetlen gondolatot vonzol magadhoz, amelyek képesek a helyzetet még sötétebbre festeni. És minél tovább időzöl a társaságukban, annál jobban elkeseredsz.

Bizonyára ismerős az a helyzet is, hogy néha, amikor zenét hallgatsz, az adott dalnak megfelelő, hasonló hangulatú gondolataid támadnak, míg végül teljességgel képtelen vagy kiverni azt a fejedből. Ilyenkor az történik, hogy zenehallgatás közben - észrevétlenül is - minden figyelmedet, minden gondolatodat az adott dalra összpontosítod. Ezzel pedig újabb, hasonló gondolatokat vonzol be az elmédbe. A vonzás törvényének köszönhető tehát, hogy újra és újra ez a bizonyos dal vagy zeneszám jut az eszedbe."

PManci (törölt) 2008.06.13. 00:44:43

Hergelt ez a picsa ma elegge!

kaméleon 2008.06.13. 00:45:25

"Emberként legfőbb feladatunk, hogy gondolatban megalkossuk és dédelgessük mindazt, amit szeretnénk - hogy vágyaink képét tökéletesen tisztára csiszolva, működésbe hozzuk az univerzum egyik leghatalmasabb erejét, a vonzás törvényét. Mert mind azok vagyunk, és azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk.

Jelenlegi életed múltbeli gondolataid tükörképe. Ez ugyanúgy vonatkozik a nagyszerű és a kevésbé jó dolgokra is. Mivel azt vonzod magadhoz, amire a legtöbbet gondolsz, nem nehéz rájönni, milyen gondolatok uralkodnak az elmédben. Bármelyik életterületről legyen is szó, csak végig kell nézned tapasztalataidon, és máris tudod, miről szóltak-szólnak a gondolataid. Egészen mostanáig! Ezentúl ugyanis minden másképp lesz, hiszen megtanulod a Titkot!"

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.06.13. 00:45:37

kami
na most már értjük:D:D:D:D
ezért vagyunk mi bolondok:D:D:D:D

kaméleon 2008.06.13. 00:46:28

mit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod.

Ha képes vagy elképzelni, amire vágysz, ezt a képet fenntartod, és elméd uralkodó gondolatává teszed, biztosan be is vonzod az életedbe.

Az elv három egyszerű szóval kifejezhető: a gondolatok dolgokká válnak!

Ennek a hihetetlen erejű törvénynek köszönhetően gondolataid az életed dolgaivá válnak. Gondolataid dolgokká válnak! Ismételd el néhányszor magadban ezt a mondatot, és hagyd, hogy beivódjon a tudatodba! Gondolataid dolgokká válnak!"

kaméleon 2008.06.13. 00:47:30

"A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a gondolatoknak saját frekvenciájuk van. Képesek vagyunk mérni őket! Vagyis ha újra és újra felidézel magadban egy bizonyos képet - egy új autóról, a pénzről, amelyre oly nagy szükséged van, egy vállalat létrehozásáról vagy épp lélektársad megtalálásáról -, ha elképzeled ezeket a dolgokat, magad is folyamatosan a rájuk jellemző frekvenciát bocsátod ki."

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.06.13. 00:47:59

kami
ez igaz....
én pl akartam ezt a lányt ez volt a gondolatom:D:D
és elég sokáig akartam hogy így legyen:D:D:D:D

kaméleon 2008.06.13. 00:48:17

"Gondolataid olyan mágneses jeleket bocsátanak ki, amelyek a nekik megfelelőt vonzzák be hozzád.

„Az uralkodó gondolkodásmód vagy mentális beállítottság mágnes, a törvény pedig az, hogy a hasonló hasonlót vonz. Az előbbi tehát kivétel nélkül olyan körülményeket von maga után, amelyek saját természetének felelnek meg."
Charles Haanel (1866-1949)

A gondolatok mágnesesek, és saját frekvenciájuk van. Amikor gondolkozol, jeleket küldesz az univerzumnak, amelyek mágnességük által magukhoz vonzanak minden hasonló, vagyis ugyanazon a frekvencián rezgő dolgot. Minden, amit kibocsátasz, illetve elküldesz, visszatér forrásához, vagyis Hozzád.

Gondolj arra, hogy egy televízióállomás adótornya valamilyen frekvencián sugároz, és a tévékészülék ezeket a jeleket alakítja át képpé. A legtöbben nem ismerjük a folyamat részleteit, azt azonban tudjuk, hogy minden csatornának megvan a maga frekvenciája, és ha arra hangoljuk a készülékünket, a csatorna adóállomása által kibocsátott képek megjelennek a képernyőnkön. A csatorna kiválasztásával tehát bizonyos frekvenciára hangolódunk, így vesszük az adott állomás által sugárzott műsort. Ha mást szeretnénk nézni, csatornát és vele együtt frekvenciát kell váltanunk. "

Empty 2008.06.13. 00:49:27

Már megint kezdi.

kaméleon 2008.06.13. 00:49:45

"Te magad nem vagy más egy emberi adótoronynál, amely minden földi televíziós állomásnál hatékonyabb. Sőt valójában az univerzum legerősebb adóvevője vagy! Amit sugárzol, az határozza, teremti meg az életedet, azon keresztül pedig a világot. Az általad kibocsátott frekvencia hatóköre városokon, országokon, az egész emberi világon túlnyúlik. Visszhangzik tőle az univerzum. És ez nem más, mint a frekvencia, amelyet a gondolataid által sugárzol!

A különbség az, hogy a gondolataid közvetítése révén fogadott képek nem a televíziód képernyőjén, hanem az életedben jelennek meg! A gondolataid megteremtik a frekvenciát, és azonos rezgésszintű, vagyis hasonló történéseket vonzanak, amelyeket aztán életed képeiként látsz viszont. Ezért ha meg akarsz változtatni valamit az életedben, csatornát és frekvenciát kell váltanod. Ehhez pedig a gondolataidon kell változtatnod.

„A létező legkifinomultabb, és éppen ezért a leghatásosabb rezgések azok, amelyeket az ember mentális erőforrásai által bocsát ki."
Charles Haanel "

kaméleon 2008.06.13. 00:50:21

Emp

ne kötekedj! :DDDDDDDDDDDDDD

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.06.13. 00:51:16

kami
de jeleket nemcsak adunk hanem veszünk is:D:D:D

kaméleon 2008.06.13. 00:52:28

"Lásd magad, ahogy bőségben élsz, és máris bevonzod ezt az állapotot. Ez mindig, mindenkinél működik.

Ahogy elképzeled, hogy gazdagságban élsz, a vonzás törvénye által hihetetlen erővel és tudatosan határozod meg saját életedet. Ilyen egyszerű. Itt azonban felötlik a legnyilvánvalóbb kérdés: „Akkor vajon miért nem éli mindenki álmai életét?"

PManci (törölt) 2008.06.13. 00:53:37

Nem mondom, hogy 100%-ig hiszek benne. De annyira akartam es olyan sokat gondoltam es keszultem ra, hogy ez a picsa nem arthatott meg. Inkabb az onbizalmamat verte a betonba.

kaméleon 2008.06.13. 00:54:09

surc

csak azt amilyenen Te is vagy...ha ez: a most rossz napom van....akkor azokat vonzod be..akiknek szintén....érted? :DDDD

kaméleon 2008.06.13. 00:55:50

Pocak

ez nem megy rögtön...gyakorolni kell....és az is lehet, hogy jobb neked így! :)
másoljam tovább vagy linkeljem be az oldalt?...szerintem veszteni való vele nincs...

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 00:56:25

Poc, de pont ezt ne engedd...az attraktivitás nem csupán külső függvénye :)

kaméleon 2008.06.13. 00:56:43

"Hogyan vonzd magadhoz a jót a rossz helyett?

A probléma a következő: a legtöbb ember arra gondol, amit nem akar. Aztán csodálkozik, amikor megtörténik vele.

Az emberek vágyai csupán azért nem teljesülnek, mert legtöbbször nem arra gondolnak, amit szeretnének, hanem arra, amitől tartanak. Figyeld csak meg, mi zajlik a fejedben, és milyen szavakat használsz! A törvény ugyanis mindenható, nem ismer kivételt, és sosem hibázik.

Az emberiséget évszázadok óta tizedeli egy minden pestisnél gyilkosabb járvány: a „nem akarom" járvány. Az emberek úgy tartják életben a kórt, hogy túlnyomórészt az alapján gondolkoznak, beszélnek, cselekszenek, és arra összpontosítanak, amit „nem akarnak". A mi generációnk azonban megváltoztathatja mindezt. Számunkra ugyanis elérhető a tudás, amely képes legyőzni a járványt. Te is úttörője lehetsz az újfajta gondolkodásmódnak. Nem kell mást tenned, mint arra gondolni és arról beszélni, amire vágysz."

PManci (törölt) 2008.06.13. 00:56:48

Linkeld be. Megprobalom atallitani magam. :)

kaméleon 2008.06.13. 00:58:16

"A vonzás törvényét nem érdekli, hogy egy adott dolgot te jól vagy rosszul élsz-e meg, illetve akarod-e vagy sem. Egyszerűen a gondolataidra reagál. Amikor óriási kétségekkel küzdesz, és szörnyen érzed magad, ennek megfelelő jelzéseket küldesz az univerzum felé. „Nagyon rosszul vagyok ettől a sok kétségtől." Így megerősíted a rosszat, létezésed minden szintjét átitatva vele. Ezért újabb hasonló élményekre számíthatsz.

A vonzás törvénye természeti törvény. Személytelen, számára nincs jó vagy rossz. Érzékeli és élettapasztalatként visszatükrözi gondolataidat. Egyszerűen azt kapod tőle, amit gondolatban megteremtesz."

PManci (törölt) 2008.06.13. 00:59:08

Mazsi
En is igy gondoltam eddig. De most minden nemu onbizalmam a beka alatt van.

kaméleon 2008.06.13. 00:59:17

"A vonzás törvénye rendkívül szófogadó. Ha minden idegszáladdal azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyekre vágysz, mindig megadja neked. De ha arra fókuszálsz, amit nem szeretnél - „Jaj, nem akarok elkésni, nem akarok elkésni" -, a vonzás törvénye nem hallja meg, hogy te valójában nem akarod. Egyszerűen megjeleníti az életedben mindazt, amire gondolsz, nem nézve a negatív vagy a pozitív előjelet. A törvény tehát nem az akaráson vagy a nem akaráson nyugszik. Ha odafigyelsz valamire - bármi legyen is az -, azt igenis megteremted."

kaméleon 2008.06.13. 01:00:16

"Mikor valami olyasmire összpontosítasz, amit szeretnél, és elmédben kitartod a képét, abban a pillanatban az univerzum legfenségesebb erejére támaszkodsz, hogy behívd azt az életedbe. A vonzás törvénye nem veszi számításba sem a „ne", sem a „nem" szót, és így tesz az összes többi tagadószóval is. Negatív előjelű mondataidat a következőképpen értelmezi:

„Nem akarok magamra borítani semmit."
„Magamra akarok borítani valamit, több mindent is."

„Jaj, csak nehogy rosszul sikerüljön a frizurám."
„Sikerüljön rosszul a frizurám."

„Nem akarom, hogy hátráltassanak."
„Akarom, hogy hátráltassanak."

„Nem akarom, hogy ez az ember durván bánjon velem."
„Akarom, hogy ez az ember, és mások is durván bánjanak velem."

„Nem akarom, hogy az étteremben elfoglalják az asztalunkat."
„Akarom, hogy az éttermekben elfoglalják az asztalunkat."

„Nem akarom, hogy a cipő feltörje a lábamat."
„Akarom, hogy a cipők feltörjék a lábamat."

„Nem bírom ezt a sok munkát."
„Több munkát akarok, mint amennyit bírok."

„Nem akarom elkapni az influenzát."
„El akarom kapni az influenzát és más betegségeket is."

„Nem akarok veszekedni."
„Több veszekedést akarok."

„Ne beszélj így velem."
„Azt akarom, hogy te és mások is így beszéljetek velem."

A vonzás törvénye megadja neked, amire gondolsz - ennyi az egész, és kész! "

kaméleon 2008.06.13. 01:01:54

"A vonzás törvénye mindig működik, akár hiszed vagy érted, akár nem.

A vonzás törvénye nem más, mint a teremtés törvénye. A kvantumfizika állítása szerint az egész univerzum egy gondolat hatására jött létre. Életedet te is - ahogyan a világon minden egyes ember - a gondolataid és a vonzás törvénye által alakítod. És ez nem csak akkor működik, ha tudsz róla. Mindig is működött, a te életedben ugyanúgy, mint mindenki más életében. Amikor tudatosul benned ez a törvény, ráébredsz, micsoda hatalom van a kezedben, hiszen bármit életre GONDOLHATSZ."

kaméleon 2008.06.13. 01:03:05

"A törvény annyiszor működik, valahányszor gondolkodsz. Minden esetben, amikor az elméd beindul, a vonzás törvénye is működésbe lép. Mindegy, hogy a múltra, a jelenre vagy a jövőre gondolsz-e, a vonzás törvénye ugyanúgy érvényes. Ez egy folyamatos történés. Nincs szünet és nincs megállás. A törvény - ahogyan elméd is - állandó működésben van.

Akár tudatosul benned, akár nem, időd nagy részét gondolkodással töltöd. Amikor beszélsz vagy valaki mást hallgatsz, gondolkodsz. Amikor újságot olvasol vagy tévét nézel, gondolkodsz. Amikor múltbéli emlékeket idézel fel, gondolkodsz. Amikor a jövőt tervezgeted, gondolkodsz. Amikor autót vezetsz, gondolkodsz. A reggeli készülődés közben gondolkodsz. A legtöbb ember csak akkor nem gondolkodik, ha alszik - bár tudni kell, hogy a vonzás törvénye ilyenkor is működik, mégpedig az elalvás előtti utolsó gondolatot alapul véve. Ezért különösen fontos, hogy az mindig pozitív legyen. "

PManci (törölt) 2008.06.13. 01:04:05

Kami
Szerintem ez nem ennyire egyszeru. Iszonyu nehez megtanulni, hogy pozitivan eld az eleted. Es neha nem is lehet.

PManci (törölt) 2008.06.13. 01:05:09

Nem tudnad valahogy egyben elkuldeni. Most mar egy kicsit futnak a betuk a szemem elott.

kaméleon 2008.06.13. 01:05:35

"A teremtés folyamatos. Minden egyes alkalommal, amikor valaki hosszasan vagy tartósan gondol valamire, egyben teremt is. Egészen bizonyos, hogy gondolatai nyomán előbb-utóbb megvalósul valami.

Amire most gondolsz, az teremti meg a jövődet. Elméd által te magad alakítod az életedet. És mivel folyamatosan gondolkozol, folyamatosan teremtesz.

Amire összpontosítasz, amin a legtöbbet járatod az agyadat, az fog bekövetkezni az életedben.

Ahogy minden természeti törvény, ez is tökéletes. Magad teremted meg az életedet. Amint vetsz, úgy aratsz! Gondolataid elvetett magvak, és hogy mit aratsz, az csakis ezeken múlik.

Ha panaszkodsz, a vonzás törvénye még több olyan helyzetet hoz majd az életedbe, amellyel kapcsolatban így tehetsz. Ha mások panaszkodását hallgatod, és az ő gondolataikra összpontosítasz - megértve, átérezve azokat -, abban a pillanatban hasonló, panaszkodásra okot adó helyzeteket vonzol magadhoz.

A törvény egyszerűen csak azt tükrözi és adja vissza neked, amire a gondolataidat irányítod. Ám most, ezzel a hatékony tudással felvértezve képes lehetsz életed minden körülményét és történését tökéletesen átfordítani. Csupán a gondolatidon kell változtatnod."

kaméleon 2008.06.13. 01:08:19

azé másolom...hátha emp is egy kicsit pozitív lesz.. :DDDDDD..........de nincs sok remény mert mindig lehurrog...

mazsiban látok érdeklődést.. :DDDDDDD

linkelem a címet....de beütöd a titok szót a keresőbe... meglepődsz milyen tábora van már ennek.. :)

PManci (törölt) 2008.06.13. 01:09:45

Nem mondom, hogy teljesen hiszek benne, de erdekel a dolog. Hatha...

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 01:11:24

Kaméleon :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 01:14:19

Batár :)))
Olvasd csak, mit írt Kaméleon :)

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:14:42

már megint édesvíz-kiadó-estet tartunk?
Kaméleonnal újonnan felfedezett esti olvasmányáról Lévai Balázs beszélget

PManci (törölt) 2008.06.13. 01:14:42

A legkozelebbi off-os napomon rendesen elolvasom.
Koszonom a lelki segelyt, de mennem kell, holnap hosszu napom lesz. Es jo lenne aludni egy kicsit.
Jo ejt nektek!

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 01:16:00

Jóccak Pocak :)))
Ne bánkódj :)

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:16:11

na most erősen összpontosítok kapócs zsókára
ha tartósan koncentrálok, holnap beszédbe elegyedek vele
másra is koncentrálok, de aztat má nem kötöm az orrotokra, mert ki kéne alá rakni a kis piros karikát
koncentrálkoncentrál
megteremtem azt a történést, ha törik ha szakad

megénbazmeg

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:17:05

ja, hozzáteszem, épp pécsen mászkál, szerintem még holnap is itt lesz, holnap van ugyanis a színházi találkozó zárónapja

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:23:27

ja igen
arra is erősen koncentráltam, hogy mindenki elhallgasson
tényleg teremtenek a gondolataim
most arra koncentrálok erősen hogy lefeküdjek aludni
biztos menni fog

kaméleon 2008.06.13. 01:24:29

Batár

ő már az ivánkáé....ejjjejj.. :DDDDD

kaméleon 2008.06.13. 01:25:39

Batár

" Mennyi idő kell hozzá?

"A legtöbb ember szeretné tudni, hogy vajon mennyi időbe telik, amíg új autója, kapcsolata vagy hiányzó pénze testet ölt. Erre nincsenek szabályok. Fél óra, három nap, egy hónap... Nem ez a lényeg, hanem hogy összhangban légy az univerzummal."

Az idő csupán illúzió. Ezt maga Einstein mondta. Ha most hallasz erről először, talán nehezedre esik felfogni a dolgot, hiszen te úgy látod, hogy minden szépen sorban, egymás után történik. A kvantumfizikusok és Einstein azonban úgy gondolják, hogy valójában minden egy időben, azaz szimultán megy végbe. Ha megérted, vagy legalábbis elfogadod azt az elméletet, miszerint az idő nem létezik, beláthatod, hogy minden, amit szeretnél, már most a tiéd. Már most, ebben a pillanatban is létezik az az éned, aki elért mindent, amire valaha vágytál!

Az univerzumnak egy csepp időbe sem kerül, hogy megadja neked, amit kérsz. Minden esetleges késedelem annak tudható be, ha nem vagy képes hinni és tudni, hogy a vágyott dolog már a tiéd. Minden attól függ tehát, hogy te mikor tudsz a megfelelő frekvenciára hangolódni. Amint ez sikerül, már meg is kaptad, amit kértél. "

kaméleon 2008.06.13. 01:26:55


"Az univerzum nem ismer méreteket. Tudományos értelemben véve nem nehezebb bevonzani egy általunk hatalmasnak tartott dolgot, mint valami csekélységet. Az univerzum mindent nulla erőfeszítéssel ér el. A fű sem erőlködik, amikor nő. Minden a hatalmas terv része. Minden attól függ, mi van a fejedben. Hogy valamiről azt gondolod: 'Ez nagy dolog, jó darabig el fog tartani', vagy azt, hogy: 'Ez semmiség. Adok neki egy órát.' Az ilyen szabályokat te állítod fel. Ha olyan érzéseket táplálsz valamivel kapcsolatban, mintha az már a birtokodban volna, az univerzum azonnal válaszol."

kaméleon 2008.06.13. 01:27:44

Az univerzum számára nem létezik idő, és nem léteznek méretek. Egy dollárt épp olyan könnyű (vagy nehéz) megteremteni, mint egymilliót. A folyamat ugyanaz, és az egyetlen ok, amiért az egyik gyorsabban megy a másiknál, a fejedben lévő hiedelem, amely azt súgja, hogy egymillió dollár nagyon sok pénz, egyetlen pedig kevés.
(részlet a The Secret/A Titok című könyvből)

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:30:11

zuniverzum monnyolle :D

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:31:43

Egy dollárt épp olyan könnyű (vagy nehéz) megteremteni, mint egymilliót. A folyamat ugyanaz, és az egyetlen ok, amiért az egyik gyorsabban megy a másiknál, a fejedben lévő hiedelem, amely azt súgja, hogy egymillió dollár nagyon sok pénz, egyetlen pedig kevés.

ezt a munkaadó is tudja, aki kétmillió dollárt is adhatna két dolláros órabér helyett?

kaméleon 2008.06.13. 01:34:27

Batár

ne negativkodj már megint... :DDDDD

kaméleon 2008.06.13. 01:35:27

besztenivalód NINCS...csak pár perc...
miért ne? :)

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 01:35:56

Kapócs Zsóka?????
Háááááát..........

kaméleon 2008.06.13. 01:36:16

veszteni...nahh..


Emp...még a gépet is kikapcsoltad? :DDDDDDDDDD

kaméleon 2008.06.13. 01:37:17

merj nagyot álmodni.. :DDDDD

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:37:38

kaméleon
miféle negatívkodás?
ebből az ezoterikus maszlagból kimaradt az idő meg a gazdaság alapelvei

hogy lehet fejben eldönteni, hogy márpedig egymilliót keresek, mert az egyszerű? nem én döntöm el, hanem a rendszer, ami értéket ad meghatározott dolgoknak
ha ez a Titok mondjuk egy pék kezébe kerülne, akkor ennyi erővel meg tudná magyarázni, hogy jahopp, egy kenyér sem 200 hamem 2 millió forint, mert valójában csak az agyamban él a hiedelem, ami azt súgja, hogy 200 kevés érte, 2 millió pedig sok

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 01:38:26

nekem nem kéne, ha pasas lennék....

kaméleon 2008.06.13. 01:41:11

Batár

kihagytad a múltkori másolásom ezen fontos részleteít?

nem ülsz és várod a csodát...hanem esetleg ismerős által ajánlott munka...sok minden lehet..

kaméleon 2008.06.13. 01:42:06

mazsi

ha pasas lennél...nem az agyad irányitana mint most.....hanem a fütyifej.. :DDDDDDDDD

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:43:27

kaméleon
nem ülök és várom a csodát
csinálom a csodát
portált viszek sikerre napról napra

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:45:47

nekem se kell a kapócs zsóka
és hálisten nem irányít a makkom
különben nem volna miért nyüszögnöm :D

kaméleon 2008.06.13. 01:48:37

már az segít ha nem állandóan a rosszra gondolsz....
ma esni fog...ááá...bevertem a kezem, mijöhetmég?...hajtogasd magadban...ma jó napom lesz...hiszen élek...milyen szépek a fák a virágok...az állatok.... :)

NE ENGEDD A ROSSZ' GONDOLATOKAT ELURALKODNI MAGADON! :)

Hopené Légimazs (törölt) 2008.06.13. 01:50:06

Kami, imádlak :))))))))))))))))))))))
tényleg jóccak.

kaméleon 2008.06.13. 01:50:09

tudom...az elöbb erősen túloztam.........

Shaq Baqoor 2008.06.13. 01:50:49

nem is
remek lesz a holnapi nap
már most érzem a csontjaimban
rá is alszok
csókoloooooom :DDDDD

kaméleon 2008.06.13. 01:50:55

mazsi

én is Téged! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

kaméleon 2008.06.13. 02:49:30

cö..cö...éberek vagyunk?....visszahelyezted a géped a züzembe? :DDDDDDDDDDD

Empty 2008.06.13. 03:04:37

Nekem nincs gépem. Én vagyok gép.

kaméleon 2008.06.13. 03:18:09

gépember...géplélek?...épp, hogy élek? :)

Empty 2008.06.13. 03:21:43

Szó nincs itt emberrôl, s lélekrôl.

kaméleon 2008.06.13. 03:45:37

ezt beteszem a kedvencek közé....talonba...hátha 1x alkalmazom valakinél... :DDDDD

Haggyá' má' békibe'

kaméleon 2008.06.13. 04:20:11

Szép napot Mindenkinek! :)

Emp :)

kaméleon 2008.06.13. 04:26:13

4. most olvastam a posztot....hát ..600..feletti offolást megért... :D

kaméleon 2008.06.13. 04:29:05

1. KIRÁLY!:D


SZÉP NAPOT MINDENKINEK!:)

KlapPannciusz 2008.06.13. 06:17:18

ezeregyedik, jeeee :-DDDD

(n.pr.) · http://szakitsoff.blog.hu 2008.06.13. 06:51:17

ööö, dinnyus, mit kell tenni két lánnyal?
süti beállítások módosítása